2018-03-06 17:12:30

Moj prvi Microsoft certifikat

Učenici naše škole imaju mogućnost sudjelovanja na projektu Moj prvi Microsoft certifikat u sklopu kojega učenici mogu POTPUNO BESPLATNO steći titulu Microsoft Technology Associate (MTA) koja predstavlja odličan početak puta prema profesionalnom bavljenju informacijskim tehnologijama.

U sklopu projekta PRVIH 200 srednjoškolaca koji izvrše prijavu ostvaruju mogućnost besplatnog polaganja certifikacijskog ispita iz područja u kojem smatraju da su najbolji

  1. Windows Operating System Fundamentals (98-349),
  2. Networking Fundamentals (98-366),
  3. Software Developer Fundamentals C# (98-361CS),
  4. Software Developer Fundamentals VB (98-361VB).

Ispit je na engleskom jeziku, u maksimalnom trajanju od 45 minuta.

I ove je godine Certiport u suradnji s Microsoftom zadužen za isporuku materijala za vježbanje i pomoć oko polaganja certifikacijskog ispita.  U suradnji s Microsoftom omogućeno je polaganjei probnog ispita po akcijskoj cijeni od 150,00 kuna + PDV. Probni ispit rješava se u on-line formatu u udobnom okruženju svog doma što znači da nije potrebno dolaziti u ispitni centar. Za više informacija posjetite www.measureup.com. Ukoliko se polaznik odluči za probni ispit u Prijavi za polaganje besplatnog certifikacijskog ispita potrebno je isto i navesti.

Prijavu za polaganje besplatnog certifikacijskog ispita potrebno je napraviti najkasnije do 20.03.2018., nakon navedenog razdoblja prijava neće biti moguća.

Certifikacijski ispiti održavat će se u periodu 05. - 07.04.2018. Ispiti se mogu polagati na lokacijama: Zagreb, Otvoreno učilište Algebra, Maksimirska 58; Rijeka, Otvoreno učilište Algebra, Korzo 24a; Split, Otvoreno učilište Algebra, Put Brodarice 6, Joker Centar (upravna zgrada); Osijek, Otvoreno učilište Algebra, Reisnerova 74; Varaždin, Otvoreno učilište Algebra, Anina 2.

Za sva pitanja vezana uz mogućnost stjecanja titule MTA, može se kontaktirati voditelja ispitnog centra Darka Miloševića (01/2222-133, darko.milosevic@algebra.hr) koji će po zaprimljenoj prijavi poslati točan termin ispita.


Srednja škola Krapina