2017-05-17 20:15:19

Kreativni doprinos maturanata uređenju škole

U sklopu Dana maturanata, u našoj školi se već nekoliko dana odvija niz aktivnosti kojima se obilježavaju posljednji nastavni dani učenika završnih razreda.  Na kraju srednjoškolskog obrazovanja, učenici završnih razreda dali su i kreativni doprinos uređenju škole.  

Tako je jučer, 16. svibnja, upriličena izložba radova naših učenica Hane Bosilj (4.a) i Silvije Lee Švaljek (4.d) koje su odlučile pokloniti školi nekoliko svojih uradaka, čime je školska galerija učeničkih radova postala još bogatija. U ime škole, učenicima se na poklonu zahvalio ravnatelj Ivica Rozijan, a o njihovim krativnim potencijalima govorila je njihova mentorica Vesna Pušelj.

U tijeku je i oslikavanje klupica za hodnike škole čime će maturanti ostaviti kreativan trag u školi, pridonijeti uređenju škole te učiniti prostor škole ugodnijim za predah učenika tijekom odmora, a što je jedan od ciljeva projekta „Škole koje promiču zdravlje“.

Fotografije sa otvorenja galerije učeničkih radova možete pogledati ovdje, a kako napreduje oslikavanje klupica za učenike ovdje.


Srednja škola Krapina