preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Poveznice

Četverogodišnji strukovni programi
Strukovni programi - četverogodišnji:
tehničar za mehatroniku, tehničar za računalstvo, hotelijersko-turistički tehničar, komercijalist

TEHNIČAR ZA MEHATRONIKU. To je program koji omogućava relativno brzo prilagodljivo obrazovanje iz različitih područja elektrotehnike, strojarstva i računalstva. Nastava se izvodi u dobro opremljenim specijaliziranim učionicama. Za područje stojarstva, računalstva i elektrotehnike vlada velik interes, tim više što velik broj naših učenika uspješno nastavlja obrazovanje na fakultetima. 

Letak tehničar za mehatroniku


TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO. Taj suvremeni program pruža mnoštvo znanja iz područja računalstva i elektrotehnike. Opremljenost specijaliziranih učionica računalima, "pametnim pločama", raspberry pi, arduino, te ostalom opremom garantira da ćete postati dobri stručnjaci. Sudjelovat ćete u natjecanjima HONI, infokup, izrada programskih rješenja, Dabar, biti na terenskoj nastavi (BUG future show, Regea, ...). Mogućnost brzog uključivanja u proizvodni proces i osposobljenost za primjenu modernih tehnologija, ali i stjecanje kvalitetnih znanja za nastavak obrazovanja čine ovaj program još atraktivnijim.

Letak za tehničar za računalstvo


Program HOTELIJERSKO-TURISTIČKOG TEHNIČARA zahtjevan je, ali atraktivan, program koji daje učenicima kvalitetno stručno obrazovanje za prvo zanimanje, široko opće obrazovanje, mogućnost nastavka obrazovanja. Program je posebno privlačan učenicima i zbog mogućnosti učenja tri strana jezika (njemački, engleski, talijanski), računalstva, poslovne psihologije, daktilografije s poslovnim dopisivanjem. Ostvarujemo uspješnu suradnju sa Zlatnim ratom iz Bola na Braču gdje učenici borave i rade uz stručno pedagoški nadzor tijekom ljeta. Ovo zanimanje podrazumijeva komunikativnost, opću kulturu, smisao za strane jezike. Sve to pruža obrazovanje u našoj školi.

Letak hotelijersko-turistički tehničar


KOMERCIJALIST obavlja poslove nabave, prodaje i organizacije trgovačkog poslovanja u poduzeću. Komercijalisti se mogu zapošljavati u trgovačkim društvima ili obrtima koji se bave proizvodnjom i prodajom različitih roba i usluga, unutar različitih djelatnosti.

Letak komercijalist
Školski list 5+


Državna matura

Projekti

SŠ Krapina je partner EU projekta
od 2017. do 2019. (24.mj.),
vrijednog 807.967,46 HRK
u potpunosti financiranim iz Europskog socijalnog fonda.


Debatni klub


e-Dnevnik & Android

Kliknite na gornju poveznicu ili pozicionirajte svoj QR čitač pametnog telefona na donji QR kod.


TražilicaKalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisne poveznice
Škola
 • MZOŠ
 • CARNet - Edu HR

Maturanti

Programeri
 • HSIN
 • HONI

Okolica


Vrijeme u Krapini

 
Vrijeme

Brojač posjeta
preskoči na navigaciju