preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Poveznice

vijesti

Prvi (od 6) webinara pod nazivom "Iskustva iz Finske – Osnaživanje učenika za održivu budućnost kroz smisleno učenje": srijeda, 12.10.2016. s početkom u 13:00 sati

Poštovani nastavnici,

u okviru projekta e-Škole predviđeno je održavanje niza inspirativnih webinara u kojima će biti prezentirana iskustva i primjeri dobre prakse primjene tehnologije u nastavi u Hrvatskoj, ali i izvan njezinih granica.

Prvi od šest predviđenih webinara nosi naziv "Iskustva iz Finske – Osnaživanje učenika za održivu budućnost kroz smisleno učenje", a održat će se u srijedu, 12.10.2016. s početkom u 13:00 sati.

Webinar će održati Tiina Sarisalmi, profesorica engleskog i švedskog jezika, koja je protekle tri godine radila na izradi novog finskog kurikuluma. Tiina je ujedno i članica finskog nacionalnog vijeća za obrazovanje u kojem vodi projekt internacionalizacije obrazovanja, voditeljica je međunarodnih projekata, ICT koordinatorica te eTwinning ambasadorica.

Na webinaru će biti riječi o kurikularnoj reformi u Finskoj i analizi provedbe te reforme iz perspektive učitelja, ravnatelja i koordinatora. Tiina će govoriti o izazovima koje donosi promjena školske kulture i pedagoška uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije, te kako učitelji i škole na njih odgovaraju. Tiina Sarisalmi dugi niz godina radi na podizanju digitalnih kompetencija učitelja kroz razne međunarodne projekte pa će nam prenijeti i konkretne primjere iz svoje prakse.

Svi zainteresirani na webinar se mogu prijaviti putem poveznice https://edukacija.e-skole.hr. U Katalogu edukacija odaberu W11 "Iskustva iz Finske …", termin 12.10. pa kliknu "Upiši edukaciju".

Poveznica za pristup webinaru koji će se održavati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata postat će dostupna u aplikaciji za prijavu 30 minuta prije početka webinara. Molimo korisnike da u Adobeu koristite opciju prijave s AAI@EduHr korisničkim računom, te napominjemo da je za praćenje webinara na raspolaganju 500 mjesta.

Webinar će se održavati na engleskom jeziku, a snimka webinara bit će objavljena naknadno o čemu ćemo vas obavijestiti kroz Yammer.

  :: opširnije :: 


objavio: Krunoslav Kranjčec  datum: 11. 10. 2016. 22:17

Prva radionica u projektu e-Škole: E-učitelj – suvremena nastava uz pomoć tehnologije

Cijenjeni nastavnici!

Obavještavam Vas da će se prva radionica pod nazivom "E-učitelj – suvremena nastava uz pomoć tehnologije" u projektu e-Škola održati u subotu, 22.10.2016., s početkom u 14:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je 5 sati. Ukupno je na raspolaganju 25 mjesta, od čega 22 mjesta popunjavaju nastavnici STEM predmeta. Preostala mjesta bit će namijenjena za ostale nastavnike.

Detalji radionice:

Radionica "E-učitelj – suvremena nastava uz pomoć tehnologije"

* Trajanje: 5 sati

* Polaznici radionice: Nastavnici predmeta matematika, fizika, biologija i kemija, stručni suradnici, ostali nastavnici (min 10%), ravnatelji (opcionalno).

* Opis: Polaznici će prolazeći kroz teoretska znanja o e-učenju, paralelno osmišljavati vlastiti obrazovni sadržaj koji će provoditi putem e-učenja radeći u manjim skupinama koji će se nadograđivati u skladu s napretkom teoretskih znanja. Kroz praktičan rad na ovoj radionici polaznici se trebaju upoznati s online servisom za pohranu podataka u oblaku – Google Disk, te svladati rad u sljedećim alatima: Google Docs – za dijeljenje dokumenata i kolaboraciju, bubbl.us – za izradu konceptualnih mapa i Moovly – za samostalnu izradu animiranih videa.

  :: opširnije :: 


objavio: Krunoslav Kranjčec  datum: 11. 10. 2016. 22:16
 


Državna matura

Projekti

SŠ Krapina je partner EU projekta
od 2017. do 2019. (24.mj.),
vrijednog 807.967,46 HRK
u potpunosti financiranim iz Europskog socijalnog fonda.


Debatni klub


e-Dnevnik & Android

Kliknite na gornju poveznicu ili pozicionirajte svoj QR čitač pametnog telefona na donji QR kod.


TražilicaKalendar
« Lipanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisne poveznice
Škola
 • MZOŠ
 • CARNet - Edu HR

Maturanti

Programeri
 • HSIN
 • HONI

Okolica


Vrijeme u Krapini

 
Vrijeme

Brojač posjeta
preskoči na navigaciju